dimecres, 24 de gener del 2007

D'El País al Canet Rock

Sisa va oferir a El País (diari on darrerament realitza col·laboracions escrites) una entrevista sobre la reedició de Qualsevol nit pot sortir el sol on explica el canvi que va suposar aquest disc en la seva carrera. L'artista també recorda la sorprenent censura de la que va ser objecte aquest disc, i que li va impedir actuar al Festival Canet Rock d'aquell any. A la pel·lícula de Francesc Bellmunt sobre aquell festival, editada en DVD per la revista Enderrock, s'hi inclou la interpretació que Sisa va fer el dia després d'El setè cel, acompanyat per la prodigiosa veu de Dolors Palau. Tot un document històric i musical d'un país que vivia temps de canvis i d'un artista en estat de gràcia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me compré lo de enderrock y vi estas imagenes. Me hace mucha gracia el micro sobre la caja de fruta.Y varios melenudos que hay por detrás. Mola mucho, lo malo es que no sacaran en la peli cuando la gente coreó lo de "Qualsevol nit". Un saludo Fill.

elfilldelwebmestre ha dit...

hola paje! si es una lástima que francesc bellmunt no lo filmara... al documental de la revista expliquen com va ser i devia ser molt emocionant! però crec que no tant impressionants com les calces del pau!