dimarts, 28 d’agost del 2007

Rockdelux Music Weekend

La revista Rockdelux ha incorporat Sisa en el cartell de la segona edició del seu Rockdelux Music Weekend, festival itinerant que se celebrarà a l'octubre a Barcelona, Madrid, València i Mallorca. Concretament, Sisa actuarà el 19 d'octubre a Barcelona (sala Apolo) i el 20 a València (Heineken Greenspace) -en tots dos casos compartint cartell amb Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Elvis Perkins- i hi oferirà les cançons del disc Qualsevol nit pot sortir el sol en versió acústica i intimista. Al Youtube hi ha videos de bona qualitat d'algunes cançons d'aquest espectacle, així com de la versió que Sisa va interpretar el 2002 del Tombstone Blues de Bob Dylan juntament amb la Rockdelux Experience capitanejada per Raul Fernández (Refree) al Mercat de les Flors de Barcelona, un concert també organitzat per la revista musical barcelonina.


Sisa "Senyor Botiguer"






Sisa "Qualsevol nit pot sortir el sol"







Sisa "El setè cel"







Sisa "Germà Aire"




Sisa & The Rockdelux Experience "Tombstone Blues"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola senyor galactic,
no em perdré el concert a la sala apolo per res del món. Un músic que toca tant la fibra sensible de l'oient no es pot deixar escapar. Per anar obrint boca us deixo el link d'un video que he fet a veure si us agrada. http://youtube.com/watch?v=pdlvAvC4Tw4

ciceropc ha dit...

Boníssim el vídeo aquest teu, A més de la feinada que deu dur fer això. M'ha agradat molt Mobby Dick!!!

Estaria bé que algú digui quan i on es poden comprar les entrades, més d'una vegada se m'ha passat. Una altra cosa, quan treu el proper disc? Ja hauria de ser al carrer no?

Salut, arròs i suc de tronja!!!

Anònim ha dit...

Es verdad, ¿no hay noticias sobre l'inconscient (creo que se iba a llamar así)?. A ver si sale pronto, ¿está grabado?. Qué suerte tenéis en cataluña que Sisa actúa mucho, no pasa nunca por Madrid.

Salut

´´ ha dit...

El disco debe estar al caer ,

mariamorrison ha dit...

Hola!
Moltíssimes ganes per passar-te pel meu blog i deixar-hi un comentari com el que m'has deixat! (per cert, com hi has anat a parar? l'acabo d'obrir...)

Molt interessant el teu espai, també! Ja està bé que de tant en tant surti algun galàctic que dediqui una miqueta del seu temps a rememorar tota una colla d'artistes que val la pena de debò. Per cert, si visites el meu myspace http://www.myspace.com/maria_morrison a l'apartat de blog hi podràs veure una entrevista que vaig fer-li al Sisa quan va sortir el Congrés dels Solitaris!

Aniré seguint els teus escrits...
una abraçada!

m