dilluns, 31 d’octubre del 2011

"To de re per a mandolina i clarinet"

Actualització: Video disponible temporalment a TV3 a la carta durant una setmana.

Emissió Canal 33:
Diumenge, 13 de Novembre, a les 21.00h

Reemissió Canal 33:
Divendres, 18 de Novembre, a les 12h

L'equip del programa Sputnik de Televisió de Catalunya ha realitzat el documental "To de re per a mandolina i clarinet" (títol d'una composició de l'Orquestra Mirasol), dedicat al boom de l'Ona Laietana barcelonina entre els anys 1974 i 1978 i que s'estrena al festival In-Edit. Roger Mas és el presentador del viatge a la llegendària sala Zeleste del carrer Argenteria i a la reunió al seu voltant d'artistes dispars units per una gran força creativa: Companyia Elèctrica Dharma, Sisa, Gato Pérez, Música Urbana, l’Orquestra Mirasol, l’Orquestra Plateria, Iceberg, Blay Tritono, Ia & Batiste... A més de comptar amb entrevistes a alguns dels protagonistes i coetanis d'aquell moviment, i a músics actuals que analitzen la seva herència, també inclou com a al·licient imatges poc conegudes procedents dels arxius de TVE.

"To de re per a mandolina i clarinet" es podrà veure al festival internacional de cinema documental In-Edit el dimecres 2 de novembre a les 22h (amb la presència del seu director, Jordi Turtós) i el divendres 4 a les 18h, i esperem que properament s'emeti també per l'espai musical del Canal 33.


2 comentaris:

Elastul ha dit...

Egunon;

Así k internet está sobrevalorado eh?, son 4 amigos eh?. Madre mía, como se puede ser tan paleto y ciego. Con "pensadores" como usted este país seguirá siendo el hazmerreir de Europa. Mientras tanto los países del verdadero primer mundo siguen invirtiendo en I+D, en desarrollar tecnologías y en eso que usted tanto infravalora: La Red.
Aunque no le guste la Red ha cambiado ya el mundo, y lo que queda por ver.
PD: para ser catalán y de izquierdas, demuestra muy poca fe en la libertad y el conocimiento accesible.
PD2: Espero que no gane usted las elecciones a las Sgae, con unos ideales propios de Sarah Palin...

Joan ha dit...

Apa quin comentari, no se de que va ni ara mateix m'importa.
No he llegit el post, el motiu que escric és pq buscant algo del quico palomar t'he trobat on dius que vas ser cantant de la Sedeta i tal. Doncs jo sóc el saxo-flauta, Joan cArles i m'ha fet ilu trobar algo de tu. DEls Codina he sabut alguna cosa, en J Mª se'n va anar a Venezuela i el vaig veure una vegada q va tornar.
Bueno, no m'enrollo més. Salud!