dimarts, 6 de març del 2007

Enquesta

Continuem fent temps... amb una enquesta sobre el millor treball de Sisa (inclosos també els de Ricardo Solfa). Per mi, Visca la llibertat, pel que suposa de retrobament amb l'artista amb un disc excepcional. Voteu i comenteu...

(Nota: Perdoneu que no hi hagin accents, el proveïdor de l'enquesta no els acceptava)


Quin creus que es el millor disc de Sisa?
Orgia
Qualsevol nit pot sortir el sol
Galeta galactica
La catedral
Antaviana
La magia de l'estudiant
Sisa i Melodrama
La nit de Sant Joan
Barcelona Postal
Roda la musica
Transcantautor
Carta a la novia (Ricardo Solfa)
Cuando tu seas mayor (Ricardo Solfa)
Ropa fina en las ruinas (Ricardo Solfa)
Visca la llibertat
Bola voladora
Sisa al Zeleste 1975
El congres dels solitaris
pollcode.com free polls

4 comentaris:

´´ ha dit...

Para mi el congres dels solitaris es el mejor , pero no los tengo todos , me falta por escuchar LA CATEDRAL , que parece que lo reeditan ahora , hoy en EL CULTURA/S de la vanguardia hay entrevista a SISA .

elfilldelwebmestre ha dit...

gracias x el aviso, francis... interessant entrevista sobre les reedicions de sisa. Pel que fa a l'enquesta, de moment, encapçala el rànquing La Catedral (3), seguit d'Orgia, Galeta Galàctica i Visca la Llibertat (2) i Qualsevol nit por sortir el sol i El Congrés dels solitaris (1)...

elfilldelwebmestre ha dit...

canvi de lideratge, ara guanya el Qualsevol nit pot sortir el sol (4), seguit per la Catedral i la Galeta Galàctica (3), Orgia, Visca la llibertat i el Congrés dels solitaris (2) i una menció a La nit de Sant Joan (1). No hi ha cap més comentari?

´´ ha dit...

Cuando se reedita la Catedral i la Galeta Galàctica ??, creo que es esta semana , pero veo cierta nostalgia en los votos , el Congrés dels solitaris me parece muy superior a Quelsevol .

Por cierto gran concierto y gran disco de ORIOL TRAMVIA