diumenge, 6 de juliol del 2008

"Les illes escollides. Un viatge cap a la llibertat"

Llàstima no haver estat a temps d'anunciar l'emissió d'aquest interessantíssim documental produit pel programa Sputnik de Televisió de Catalunya: "Les illes escollides. Un viatge cap a la llibertat". Prenent com a escenari les Illes Balears, aquest documental repassa la intensa relació de les illes amb el rock durant els anys 60 i 70. Hi apareixen les anècdotes del concert de Jimi Hendrix, els discos de Pau Riba, Soft Machine, Pep Laguarda & Tapineria i Daevid Allen, la presència de Robert Graves, Kevin Ayers... i fins i tot Bob Dylan! Un documental tan interessant com necessari que esperem que sigui reemès ben aviat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SOC EL PAJE. Alguien debería rendir a Ramón Farrán el homenaje que se merece por su tarea como pionero de la música electronica ("my young comet"), descubridor de nuevos talentos, productor (los maravillosos primeros singles de Juan & Junior) o discos como "El Olivo" con R. Graves.

Anònim ha dit...

Paje, ¿Este no era el marido de la hija de Graves, Lucía? ¿Músico de jazz? Creo que sí...

Per cert, quina, quina llàstima haver-se perdut aquest documental, que segur que és cosa fina (si més no, la matèria primera).