dissabte, 23 de desembre del 2006

"Qualsevol nit pot sortir el sol"... a l'Apolo

Sisa va presentar ahir a la nit a la sala Apolo la reedició del disc Qualsevol nit pot sortir el sol en un concert molt intimista, acompanyat només per la guitarra i per les anècdotes i reflexions que va anar evocant sobre el Poble Sec, el Parel·lel i la seva infància i adolescència a mesura que se succeïen les cançons. Tot i interpretar sencer el disc, Sisa va alterar l'ordre de les cançons per crear un fil argumental en què, segons explicava ell mateix, situava el neixement del punt de vista galàctic a El setè cel, després del xoc entre l'abstracció de Germà Aire i el materialisme de Maniquí. Després d'interpretar les cançons del disc, Sisa va tancar la seva actuació amb No cal parlar (d'El congrés dels solitaris) i va convidar la singular Bohemia Camerata, que havia obert la nit amb les cançons de Barcelona Intimissimo Cafè. Junts van interpretar Les meves gitanetes, del repertori del grup de Pedro Burruezo, i una aconseguida versió del Me'n vaig en globus, de Sisa i Pascal Comelade.

Sisa interpretant Qualsevol nit pot sortir el sol:



Sisa i la Bohemia Camerata interpreten junts Me'n vaig en globus:

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats pel nou bloc, espero que es vagi farcint amb dolçes melodies, rabiosos carquinyolis, postes de sol, sortides de lluna, alquimistes folls i personatges galàctics, com tu, com jo, com molts de nosltres.
El que signe i també en Pol Riveil.

Anònim ha dit...

Que bien que haya este blog. Ante todo felicitar a el fill.
Muy chulas las imagenes. Precisamente estos dias estoy escuchando a los Claustrofobia. Hay cosas que no me gustan mucho, pero otras son muy buenas. En una onda de mestizaje y un poco Smiths cuando en España todavia no había indie ni nada.
Bon nadal!!!

elfilldelwebmestre ha dit...

benvinguts, albi, pol i el paje, us estavem esperant :) que descubrimiento claustrofobia i burruezo, el paje, de claustrofobia no sabia res, però em va encantar la bohemia camerata i la versió que van fer de rito gitano, al you tube també està:

http://www.youtube.com/watch?v=PLivuVbYYrM

Anònim ha dit...

A mí me parece muy bien que este blog haya sido abierto porque los que somos fans de Sisa ya podemos hablar, y el video de quaselvol nit pot sortir el sol es buenísimo. Hoy me he comprado en la fnac la caja Sisa i Melodrama y mola mucho, también he ganado en una subasta del e-bay el vinilo chichonera's cat de la ia-batiste por 48 euros.
Bon Nadal i próspero año nuevo.
Alejandro (miembro del kau de fangs de Pau Riba)

´´ ha dit...

Sisa es muy bueno , cuando saca nuevo disco ? En mi blog hay un post dedicado a mis dos filosofos preferidos , uno es sisa .

elfilldelwebmestre ha dit...

benvinguts, alejandro i breeders (curioso tu foto-blog)... yo también lo creo que la caja de sisa y melodrama está muy bien, ja estava pensant de dedicar-li un post, perquè és una faceta del sisa que ara no cultiva gaire (la pop-rockera) però que en el seu moment el va confirmar en la primera línia musical de l'estat, i com bé diu elpaje, fins i tot avançant-se a la movida madrileña.