dilluns, 31 d’octubre del 2011

"To de re per a mandolina i clarinet"

Actualització: Video disponible temporalment a TV3 a la carta durant una setmana.

Emissió Canal 33:
Diumenge, 13 de Novembre, a les 21.00h

Reemissió Canal 33:
Divendres, 18 de Novembre, a les 12h

L'equip del programa Sputnik de Televisió de Catalunya ha realitzat el documental "To de re per a mandolina i clarinet" (títol d'una composició de l'Orquestra Mirasol), dedicat al boom de l'Ona Laietana barcelonina entre els anys 1974 i 1978 i que s'estrena al festival In-Edit. Roger Mas és el presentador del viatge a la llegendària sala Zeleste del carrer Argenteria i a la reunió al seu voltant d'artistes dispars units per una gran força creativa: Companyia Elèctrica Dharma, Sisa, Gato Pérez, Música Urbana, l’Orquestra Mirasol, l’Orquestra Plateria, Iceberg, Blay Tritono, Ia & Batiste... A més de comptar amb entrevistes a alguns dels protagonistes i coetanis d'aquell moviment, i a músics actuals que analitzen la seva herència, també inclou com a al·licient imatges poc conegudes procedents dels arxius de TVE.

"To de re per a mandolina i clarinet" es podrà veure al festival internacional de cinema documental In-Edit el dimecres 2 de novembre a les 22h (amb la presència del seu director, Jordi Turtós) i el divendres 4 a les 18h, i esperem que properament s'emeti també per l'espai musical del Canal 33.


dimecres, 12 d’octubre del 2011

Sisa al Faraday Tardor

Jaume Sisa serà un dels principals reclams del Faraday Tardor, festival nascut a l'ombra de l'èxit del festival estiuenc de música independent Faraday i que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú els propers 4 i 5 de novembre. Sisa actuarà a l'Auditori Eduard Toldrà de la capital del Garraf el divendres 4, interpretant sencer l'àlbum "Qualsevol nit pot sortir el sol" i compartint cartell amb Pau Vallvé, Anímic, Love of Lesbian DJs, DJ Delafé i Fish & Rocks.