dilluns, 12 de març del 2007

El primer rock català

Atents al proper número d'abril d'Enderrock perquè anirà acompanyada de l'edició revisada i per fi en català del fonamental llibre de l'infatigable Jordi Sierra i Fabra Història i poder del rock català, que revisa el boom de la música progressiva a Catalunya entre el 1969 i 1976. Per anar fent boca, en el número de març la revista regala la coneguda genealogia feta a mà pel propi autor on cataloga tots aquells grups pioners.

Actualització: 12 d'abril al Jamboree, concert de presentació del número d'abril de la revista Enderrock amb Mazoni i un grup històric de l'Ona Laietana, Màquina. Hi haurà jam session entre tots els participants.

dimarts, 6 de març del 2007

Enquesta

Continuem fent temps... amb una enquesta sobre el millor treball de Sisa (inclosos també els de Ricardo Solfa). Per mi, Visca la llibertat, pel que suposa de retrobament amb l'artista amb un disc excepcional. Voteu i comenteu...

(Nota: Perdoneu que no hi hagin accents, el proveïdor de l'enquesta no els acceptava)


Quin creus que es el millor disc de Sisa?
Orgia
Qualsevol nit pot sortir el sol
Galeta galactica
La catedral
Antaviana
La magia de l'estudiant
Sisa i Melodrama
La nit de Sant Joan
Barcelona Postal
Roda la musica
Transcantautor
Carta a la novia (Ricardo Solfa)
Cuando tu seas mayor (Ricardo Solfa)
Ropa fina en las ruinas (Ricardo Solfa)
Visca la llibertat
Bola voladora
Sisa al Zeleste 1975
El congres dels solitaris
pollcode.com free polls

Homenatge a Carles Fontserè

Jaume Sisa i Pascal Comelade participen aquest vespre a l'homenatge a l'escenògraf, il·lustrador, dibuixant de publicitat i fotògraf Carles Fontserè (Barcelona, 1916 - Girona, 2007) que tindrà lloc a Barcelona, al Palau de la Generalitat, amb el significatiu títol de Visca la llibertat!.

Actualització: Un resum de l'acte a Vilaweb TV

divendres, 2 de març del 2007

Oriol Tramvia a L'Hospitalet

Aquest diumenge, dins del festival Barnasants, actua al Centre Cultural Barradas de L'Hospitalet de Llobregat Oriol Tramvia, polifacètic artista vinculat estretament a Jaume Sisa (i Pau Riba) amb qui últimament ha col·laborat en els homenatges a Francesc Pujols i als 35 anys de Dioptria. Tramvia presentarà les cançons del seu nou disc, El Camí dels Degotalls, continuació del seu anterior disc, Quan tu no hi ets (2004), el primer després d'un llarg parèntesi.